Yoga met Lef Studio in Rotterdam biedt een nieuwe yogales aan:

Jaaah, superblij ben ik met het aanbod van Nicolette om de ‘lege plek’ op de dinsdagavond. Dat doet ze met een Anusara Yoga les met net een beetje extra.”‘ zegt Monique van Driel van Yoga met Lef.

In deze Anusara yogales wordt namelijk een aangenaam element toegevoegd om het lichaam soepel en sterk te maken: het gebruik van verschillende soorten en maten ‘therapieballen’. De ballen, van formaat walnoot tot kleine meloen, worden ingezet om het lichaam mee te ondersteunen, te masseren en lokaal te stretchen. De ballen werken in op spieren en bindweefsels en zorgen ervoor dat het teveel aan spanning wat zich in onze ‘fascia’ opslaat, loskomt, waardoor de verschillende weefsellagen weer soepel over elkaar heen glijden. Hierdoor voel je je na de les fysiek aangenaam ontspannen en je zult verrassend genoeg merken dat je er ook mentaal lekker van opfrist. Een kadootje voor body&mind dus!”
Zie: www.yogametlef.nl voor meer informatie.

Leave a comment